CHOCOLATE O' CLOCK

 
Nu har jag några dagars ledighet framför mig, and it feels pretty good! Kollade även in höstens vitsord just och blev mer än nöjd så nu firar jag med lite choko och skön musik! Andra veckan i januari tänker jag köra igång kandskrivningen men tills dess ska jag bara njuta av friheten. Jag tänker mig lugna morgnar, god mat, en Närpesvisit, min kärlek, sushimaking och benträning. 

JULLOVSDAGAR

Har kvällstur ikväll vilket innebär att dagen är helt ledig. Skriver lite i min "Make things happen-bok", läser i boken som är min favorit just nu, Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla, dricker kaffe ur mina fina muggar och äter fazers blå. Så skönt när det inte finns några måsten och man får göra det man känner för! 
 
 
Fick en underbar filt av Mia i julklapp så den bor jag under när jag är hemma. Mysigt värre! ♥ 

MELLANDAGSREA

 
Idag fick jag besök av mamma och vi spenderade dagen på stan tillsammans med väldigt många andra ivriga reashoppare. Vi åt lunch på Il banco och sen gick jag på fysioterapi. Min fot är i sämre skick just nu och verkar vara överbelastad så nu måste jag återigen ta det lugnt. Hade hoppats på att kunna börja träna fotboll redan i Januari men nu blir det tyvärr inte så. Men kanske i februari! Hehe.. 
 
Sen fortsatte shoppingen och jag hittade min nyårsoutfit passligt några dagar innan! Kvällen spenderades på jobbet. Nu har jag endast två jobbturer kvar och sen får även jag lite ledigt innan skolan börjar!