LILLAJUL

Nu är lillajulen firad och vi är tillbaka i Vasa igen. Lördagen spenderades på jobbet och sen körde jag mot Jakobstad. Hann med mycket kul under en och en halv dag. Glöggmys, bebisgos, god frukost, shopping av julgranstillbehör och annat kul. Idag kör en ny vecka igång och jag har mycket på agendan! Önskar er en fin start på veckan! ♥

FREDAGSLYX

Hello to you fridaypeople! Favoritdagen är här igen! Veckans bästa, alltid. Nästan. Denna fredag hade jag tidig väckning eftersom ett besök vid Moy hair salon var inbokat. Var ivrig att testa eftersom jag hört så mycket bra om dem! Denna gång fick håret en lite kallare nyans och blev lite uppljusat. Nöjd och glad blev jag! 
 
 
Resten av fredagen är ledig. Så skönt med en ledig fredagskväll! Det har inte hänt på ett bra tag! Jag ska dricka kaffe med Rebecca, diskutera en tent med en lärare och äta den bästa tänkbara fredagsmaten med Emelie: Sushi! Hoppas ni får en toppenfredag! Glöm inte Idol, ikväll är det semifinal! 
 
1

EN FIN START PÅ DAGEN

 
Dagen körde igång med hotellfrukost tillsammans med bästa syster på Sokos hotell. Mätt och belåten cyklade jag iväg mot ÅA för att skriva hemtentamen i nybörjarundervisning tillsammans med Emilia. Nu är vi klara tre timmar senare och jag har en deadline mindre att tänka på. En av de bästa känslorna i studielivet: att få stryka deadlines!