HAPPY MOMENT

Nu kan jag med lycka meddela att min kandidatavhandling äntligen är klar!! Är så stolt över mig själv för att jag orkat sitta så pass mycket med den som jag gjort och för att jag hittat motivation till att skriva! Det har inte alltid varit kul men jag tycker att det har varit givande att forska i ämnet och nyttigt att skriva vetenskapligt. Jag skrev alltså om lärares metoder att skapa en god gruppsammanhållning i nybörjarklass. 
  
 
Torsdagen har spenderats i skolan från morgon till kväll. Mitt på dagen träffade jag Lizette över en kopp kaffe och en härlig pratstund! Efteråt tog vi en runda på stan i det fina vädret! På kvällen väntade öputent och den gick förvånansvärt bra. Nu ska det bli skönt med helg känner jag! 

TODAY'S PLANS

 
Idag är jag ledig från skolan så jag fick sova lite längre än vanligt vilket var skönt. Vid halv 10 fick jag frukostsällskap av mamma och Ken. Nu har jag plöjt genom tentmaterialet tills imorgon och tänker inte fokusera desto mer på det idag. Istället ska jag äta lunch med samma sällskap som i morse och jobba kvällstur på Ginatricot. Hoppas ni får en härlig onsdag! 

MIN MÅNDAG

Startade veckan med ett gympass redan lite efter 8, skön start på dagen! Veckans första föreläsningen hölls av en synskadad kvinna och det var riktigt intressant! Resten av dagen gick jag igenom kandidatavhandlingen (snart klar!) och umgicks med Stefanie en stund. Vid 16 avslutade jag skoldagen. Passligt lång dag och jag hann få en hel del gjort. 
 
 
Ikväll gjorde jag en favoritmiddag som är väldigt enkel att fixa ihop! Kycklinggryta med kikärter samt ugnsrostad batat och zucchini. Tyckte att det blev extra bra idag så jag tror att jag träffade rätt med tid och ugnsgrader: Cirka 25 minuter och 200 grader! Så-otroligt-gott!