RECEPT FÖR EN BRA LEDIG DAG

Ingredienser: Starta dagen med ett roligt "minijobb", en ny bok i postlådan, solsken, bra musik i hörlurarna, nya köksskåp och barnvaktande av två härliga killar.
 
 
Nya favoritboken som jag är så nöjd med! I den hittas PT-Fias kloka tankar kring hälsa, träning och mat, en hel drös med spännande recept och härliga, inspirerande bilder. Mina lediga dar är räddade! 

OM SOMMAREN

Nu har jag inlett min lediga vecka innan skolan kör igång. Känns väldigt skönt att få ta det lugnt, samla skolmotivation och bara göra det som faller mig in en hel vecka. Summa kardemumma känns det som att den här sommaren gick ännu fortare än de brukar göra. Är så glad och tacksam över mitt sommarjobb (som jag även fortsätter på i höst) som har varit riktigt roligt! Att jobba med människor på olika sätt, i detta fall med kundbetjäning, känns verkligen som min grej. 
 
Ikväll ska jag åka och kolla utbudet till både Jysk och Sotka, vårt kök skulle behöva få sig en matta. Ska även svänga ihop min favoritkycklingrätt med röd pesto, champinjoner, körsbärstomater och rödlök. Önskar er en fin tisdagskväll! 
 
 
Några bilder från idag då vi hämtade våra två polare från dagis och gick till Antzos farmor och farmor där vi blev bjudna på plättar. Vädret var strålande fint så det var riktigt härligt! 

EN HELG HEMMA

 
Är så tacksam för en fin villaavslutning i fina vänners sällskap. Började få lite hemlängtan så en Närpesvisit kom väldigt lägligt den här helgen. Jag startade lördagen med sex timmars jobb innan vi styrde bilen söderut. Vi spenderade kvällen på gula villan där vi åt kräftor, goda pajer och spelade spel. Idag sov vi allt för länge men det var mer än skönt att få sova ut riktigt ordentligt. Satsade på en god söndagsfrukost och stekte bananplättar, supergott! Nu har vi bänkat oss hos mamma i soffan för att kolla match. Heja Jaro!