2016

2016 har innebärt mycket nytt på många plan i livet. Ny stad, ny lägenhet, nytt jobb och ny utbildning. Men det har varit ett spännande år som fört med sig mycket bra! 
 
 
Vid årets början körde jag igång med kandskrivningen påriktigt. Några månader senare var kandidatavhandlingen klar och jag fick ett vitsord jag blev otroligt glad över! Nu, ett år senare är det dags att tillsammans med Nicoline börja skriva på gradun. Spännande! 
 
 
Det blev många sushiluncher på Magokoro. Jag äls-kar sushi! Hoppas att någon klok människa i Jakobstad får för sig att starta en sushirestaurang snart. Då skulle jag gilla staden ännu lite mer. 
 
 
I slutet på mars firade jag att sommarjobbet var fixat och var glad. Var också ut på min nästsista lärarpraktik och stormtrivdes. 
 
 
Jag var till MOY och fräschade upp frisyren. Trivdes bra i lite kortare hår största delen av året. 
 
 
I maj var det äntligen dags för resan till Grekland som jag hade väntat på i flera månader. Grekland i mitt hjärta! ♥ Fick spendera en vecka med två favoritpersoner, äta otroligt god mat, njuta av värmen och bara ha det bra. 
 
 
Väl tillbaka i Finland var det dags för Jakobstadsflytten. Det kändes spännande och roligt men också lite jobbigt. Även om det är inte är jättelångt till varken Vasa eller Närpes var majoriteten av mina nära åtminstone en timme bort. Det gör att man inte på samma sätt kan gå på spontana kaffeträffar eller bara "komma över en stund". Men det har ändå gått bra och då jag träffar familjen och vännerna njuter jag extra mycket. ♥ 
 
 
Midsommaren var jätteskön och firades hemma i Närpes. Den bestod av en båttur, besök på Gula villan och vinmys hos Rebecca. En annan mysig sommardag spenderades med vår traditionella sommarmiddag vid lusthuset hos faster. 
 
 
Jag och Antzo lyxade till sköna sommarkvällar med vår favorit: Chokladdoppade jordgubbar. 
 
 
Sommaren började dra sig mot sitt slut och jag tog Sarah med mig till Gamla hamn och vi tog årets sista dopp. Skolstarten närmade sig också med stormsteg.
 
 
I september var det dags för nästa kapitel: börja läsa biämnet. Fick nästan en chock när jag insåg mängden skoluppgifter som skulle göras under hösten. Läst har man minsann gjort. Men nu är hälften av biämnet läst och endast en halva kvar så är det klart! 
 
 
 Idag ska vi avsluta 2016 och inleda 2017 med att gå på bröllop. Det ser jag framemot! 
VÄLKOMMEN 2017! 
1
Isa

Jag e sååå glad att du kom till jeppis Sara! Vad skulle hösten 2016 varit utan dej? Inte lika bra i alla fall <3

Svar: Oj, TACK underbara Isa! Blev jätteglad! :) Jag är så glad att jag lärt känna er! Snart ses vi igen! <3
Sara Berg