EN FIN JUL

God jul till er alla lite i efterskott! Jag har haft en riktigt fin jul tillsammans med nära och kära. Julafton spenderades först hos mamma med det traditionella julbordet som var lika gott som alltid, kollade Kalle Anka och sedan öppnade vi julklappar. På kvällen for vi till pappa och drack Blossas glögg, umgicks och öppnade julklappar igen. Jag är så tacksam för alla fina människor jag har runt mig och för alla fina saker jag fått. ♥ I mina paket gömde sig bland annat en ny kamera, en parfym från Hugo Boss, Marimekkoporslin och flera intressanta böcker. 
 
 
 
 
På juldagen kom min fina hit och vi startade dagen med julbord hemma hos pappa. På eftermiddagen väntade julfika hos mormor och sedan for vi hem för att fixa oss innan vi begav oss mot Rebecca för att spendera kvällen med henne och Jesse. 
 
 
Hade en riktigt mysig juldagskväll med dessa fina. Vi drack lite rödvin, åt godsaker i form av choko, ostar, kex och olika sylter, lyssnade på skön musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Tack för en fin kväll! ♥