KOKKOLABESÖK

Hej på er! Idag har vi varit och utforskat Kokkolas shoppingutbud. Blev inte direkt imponerad men hem kom jag med en skjorta och ett par svarta byxor. Eftermiddagen spenderades i Tellus för att kolla på Jaros träning och spela lite fotboll med Maxi. Besökte även biblioteket för att låna 13 böcker till kandidatskrivningen, kanske det börjar räcka med biblioteksbesök nu då golvet börjar vara täckt med över 30 böcker.. detta ljuvliga kandskrivande.
 
Imorgon styr vi bilen hemhem mot Närpes. Bland annat bowling och bilservice står på schemat! Hoppas ni har haft en fin dag! ♥
 

GYM OCH MANGO HOUSE

Även denna lördag startades med gymträning. Denna gång på Fitness club i Jakobstad. Idag sprang (!) jag på löpbandet en bra stund och det kändes så bra att klara av det! (hurra, jippie, wohoo!) 
 
Efteråt belönade vi oss med lunch på Mango house. Blev så glad då jag såg att de hade sushibuffé också. Stor glädje för en äkta sushiälskare! Tror bestämt att det blir fler lördagsbesök till den restaurangen. Resten av dagen ska jag jobba lite på kanden, läsa en bok jag faktiskt vill läsa och njuta av lördagen! 

TODAY'S BREAKFAST

Godmorgon på er! Äntligen är veckans bästa dag här igen! Jag steg upp tidigt för att skjutsa Antzo till jobbet och nu är jag pigg och redo att köra igång dagen. Snart väntar ett träningspass på gymmet och ett Tritoniabesök följt av Raawka-lunch med Rebecca! 
 
Dagens frukost åts ur en av mina nya skålar som jag köpte igår. Mitt favoritmönster just nu är detta "Malene Birger-inspirerade".  Kul att få in lite färg dessutom! Till frukost blev det havregrynsgröt med kiwi och naturella cashewnötter. En bra start på dagen!