BRUNCH-DAY

 
Så här härligt startades min morgon tillsammans med Ginatricot-gänget! Brunch borde stå oftare på söndagsschemat eftersom det är något av det bästa! Eftermiddagen och kvällen spenderades i Jakobstad där vi bland annat planerade sommaren.
 
Idag bestämde jag mig även för vilket biämne jag vill läsa nästa år och känner mig nöjd med mitt val! Hösten kommer troligtvis att innebära förändringar både gällande studiestad och ämne - men mer om det senare! Nu väntar sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. Sov gott! ♥

TRE FRÅN IDAG

Har haft en händelserik och fullspäckad lördag. Dagen startades redan vid 08 och sista kursdagen väntade i skolan. Efter flera timmar på kurs gick jag till Emelie för att äta hennes goda linssoppa. Lördagen till är körde vi också en liten photoshoot. Resten av dagen spenderades på stan och vi mötte upp Rebecca över en smoothie på Raawka. 
 
Foton: Emelie. 
 
Ikväll nalkades spelkväll tillsammans med Bina och hennes härliga vänner. Vi åt även hemgjorda hamburgare med pulled chicken. En riktigt trevlig kväll i trevligt sällskap. Imorgon väntar brunch med Ginatricotgänget!
1

KURSFREDAG

Igår och de två kommande dagarna har jag spenderat och kommer att spendera på öpukursen social kompetens. Det är den bästa och mest intressanta kursen jag kanske någonsin varit på. Kvällarna har gått väldigt fort och intressanta ämnen har diskuterats. Dessutom är föreläsaren väldigt duktig! Det känns med andra ord mer än okej att spendera helgen på kurs.
Idag fick jag sova ut, sovmorgon deluxe fredagen till ära! Sen kom pappa på besök och vi lunchade på Panorama tillsammans med Bina och Richie. Dem kommer kvällen att spenderas med också efter kursen, pizzamaking står på schemat! Ha en fin fredagskväll! ♥