VÄLKOMNAR EN LEDIG HELG

 
Har hunnit med mycket den här veckan känns det som. Efter onsdagen har jag jobbat några turer, bjudit över Karro på vaniljglass och hallon plockade från gården, firat en 30-årig bröllopsdag för två fina, läst lite av Mia Törnbloms kloka ord, ätit Antzos hemgjorda pizza och avslutningsvis kört mot Närpes för att tillbringa helgen här. Ikväll har vi hunnit med en båttur för att sätta ut nät samt varit i bastun. Imorgon ska jag ta familjen med mig och åka till Kristinestad och heja på Antzos lag. Hoppas ni får en skön helg! ♥

SHOPPINGDAG

Idag hade jag turen att få vara ledig. Vi hade planerat in en Kokkolatrip så dit åkte vi redan från morgonen. Inköpen blev inte många men ändå kul att åka iväg lite och jag fyndade trots allt en klänning och en liten korg att ha i köket åt frukter. När vi var tillbaka i Jeppis åkte vi raka vägen till poolen där vi spenderade resten av dagen. Ikväll har vi fixat med det ena och det andra här hemma, har bland annat fått upp gardinstänger, en hylla samt byggt ihop en ny fin stol. Tack för hjälpen! 
 
 
 
1

MIN MÅNDAG

 
Här är några glimtar från min måndag. Trots en fem timmars jobbdag har jag hunnit med en hel del under mina vakna timmar. Jag och Antzo startade morgonen med veckohandling på Prisma och sedan spenderades hela dagen med poolhäng tills jobbet kallade. Som avslutning på kvällen for jag och Sarah till Gamla hamn för att ta årets första dopp, vattnet var varmt och sällskapet härligt! En bra start på veckan!