GOD MORGON, VÄRLDEN

 
Två bilder från igår och en ny favoritoutfit från Grekland. 
 
Inatt har vi sovit på varsin madrass på golvet eftersom största delen av våra möbler befinner sig i vårt nya hem i Jakobstad. Bra gick det och jag tycker att det är mysigt och inger lite campingkänsla av att sova på golvet, haha! Nu ska jag starta dagen med min nya morgondrink, ta en dusch och sedan cykla in mot stan för att äta sushi med min syster. När Antzo slutar för dagen styr vi bilen mot Närpes för att bland annat hälsa på mamma! ♥
 
1

SOMMARMÅNDAG

 
 
 
Lycka är att få ha min underbara Mia i Vasa en måndag! Idag har vi firat våra inlämnade arbeten med varsin god sallad på Fazer och en pavlova till efterrätt. Efteråt strosade vi runt på stan någon timme och njöt av det fina vädret.
 
Nu är det flytt på gång och det känns som att lägenheten är i fullständig kaos just nu. Skulle behöva ordna en hemmaloppis för att slippa några säckar med kläder som jag tänkt sälja. Synd att loppiset Adam & Ewa bestämde sig för att hålla stängt just då jag behövde det som mest, hehe. Kanske sätter upp lite saker här senare och ser ifall det finns intresse! Nu väntar mat innan vi börjar packa en bil full med möbler! 

HELLO FINLAND

 
Hej på er! Nu är vi hemma igen på Finländsk mark. Jag skulle gärna ha stannat en vecka till eller två men jag är tacksam för den underbara veckan vi haft på Rhodos! ♥ Kändes så skönt att få slappa, sola och bada efter en stressig vår i skolan. Nu har jag energi igen och känner mig redo för allt vad sommaren innebär! Idag ska jag packa upp, beundra shoppingen och sedan köra till Jeppis. Hoppas allt är bra med er!