SAKER JAG SER FRAMEMOT

 
HELGEN: Tjejkväll, datenight i Vasa med Antzo och Jaromatch står på schemat denna helg. 
♥ HÖSTLOV: Skolan fick minsann en väldigt intensiv start och jag känner mig redan omotiverad så en veckas "ledighet" (har tre tenter veckan efter..) från skolan kommer sitta bra! 
ATT BLI FRISK: Har sett framemot att testa på ett Bodycombat-pass i två veckor nu. Då jag blir frisk ska jag både testa på det och på Bodybalance. 
FRISSATID: Min utväxt har uppenbarat sig allt för länge och det börjar vara dags att fräscha upp frisyren. Detta händer redan nästa vecka, vet dock inte hur jag vill ha det. Men har bestämt mig för att skippa mörka toner i håret denna höst. Att vara blondie känns mer som jag. 
SJÄLVKÄNSLEKURSEN: Som jag tidigare nämnt x-antal gånger tycker jag att det är ett intressant ämne och jag ser framemot att få lära mig mer om det! Dessutom får jag härligt sällskap av Johanna! 
MIN FÖDELSEDAG: Att fylla år är min grej, haha. Tycker om att det finns en dag som är lite extra speciell. 
♥ JUL: Jag har alltid gillat jul. Dessutom råkar jag ju bo med en till julälskare så det blir kul att pynta här hemma. I år har vi dessutom större lägenhet så julgranen kommer rymmas hur bra som helst. Ser också framemot att spendera tid med familjen. 

KAFFE, INREDNING OCH FOTBOLL

 
Idag har jag haft en riktigt bra dag! Skoldagen började först klockan 13 för en gångs skull och jag hann med mycket roligt innan det. Steg upp redan vid 08 och startade sedan dagen med ett dagisbesök. En timme senare var jag hemma igen och bestämde mig för att städa lite innan jag skulle in till stan. Dagens höjdpunkt blev en fin stund med Demi på caféet Urban living. 
 
 
Två bilder från idag som jag förknippar med hemma-känsla: 1. Hallen som börjar kännas som hemma nu. (minus pokerbordet, haha) Känns som att jag riktigt har hittat min inredningsstil nu. Älskar en kombination av svart och vitt med inslag av fina detaljer. Har även börjat ta in lite guld i vardagsrummet. 2: Köksbordet som fått bli platsen där pluggandet fungerar som bäst. Det enda som saknas är lite ljus från en lampa så man inte behöver sitta i mörkret. 
 
Annat som varit bra denna tisdag: Ett par nya, gråa träningstights som passade utmärkt, Antzo lagade god mat, fick sluta tidigare än väntat, hann sammanställa litteraturen bra till en uppgift och roligt kvällsprogram i form av en fotbollsmatch. Nu säger jag godnatt för idag, sov gott! 

BRIDGET JONES

 
Idag tog jag en dag helt ledigt från skoluppgifter och skoltankar! En av orsakerna var att jag var jättetrött hela eftermiddagen och hade konstigt tungt att andas (på grund av min förkylning) och en annan orsak var att jag helt enkelt behövde lite ledigt! Spenderade istället kvällen med att umgås med grabbarna i lekparken och med att gå på bio. Det blev filmen Bridget Jones's baby och jag fick till och med sällskap av Antzo! Som ni ser på bilden var han inte särskilt taggad innan men han gav iallafall filmen betyget att den varken var bra eller dålig. Jag däremot storgillade filmen och blev på riktigt bra humör av den! Tipstips!