PORTALBYTE?

Söndagen till ära blev vi bjudna på mat hos Antzos farmor och farfar. Maten var i toppklass och efterrätten likaså! Efteråt for vi till en skola här i närheten för att rösta i kommunalvalet. Det kändes bra att få vara med och påverka! 
 
Idag har jag varit på massage så nu hoppas jag att lårkakan ger upp så att jag kan spela fotboll helt som vanligt igen. Imorgon har vi sista träningen innan vi har en liten påskpaus. Den kommer göra gott så att kroppen får återhämta sig några dagar. Ikväll har jag haft en riktig slökväll hemma i soffan. Har varvat skrivande med matlagning och tv-tittande. Resten av veckan har jag program nästan varje kväll så det passade bra med en lugn start på veckan! 
 
 
Jag har förresten börjat fundera på att byta bloggportal till nouw.com på senaste tid. Känner att man är lite begränsad här på blogg.se när det kommer till bloggdesign (om man inte är expert på koder) så det skulle vara kul att prova på något annat. Ni får gärna dela med er av era åsikter om nouw.com om ni vill! :) 
1
Heidi

Ja ha o fundera på att byt ti nouw.com nu ett bra tag men ja väntar liksom på att få tibaks bloggmotivation före ja byter! :D

Svar: Min bloggmotivation kom tibaks nu tå ja bytt så tipstips! ;) Ha bytt portal jag nu å nouw.com känns som en enkel å bra portal! :)
Sara Berg