HOMEMADE

Hej på er och trevlig fastlagstisdag! ♥ Idag när jag vaknade stekte jag en god omelett och satte sedan igång med skolarbeten. Som tur är har det varit mulet hela dagen så man behöver inte känna att man går miste om fint väder! Då Antzo kom hem lyxade vi till det med våra hembakade fastlagsbullar. Alltid kul med något speciellt i vardagen! Om någon timme ska jag ta paus i skrivandet och träffa Karro över en kopp kaffe. Det ser jag framemot! 
 
 
HAVE A NICE DAY! 

VECKANS SISTA DAG

Igår efter träningen hade jag egentid resten av kvällen. For och köpte ingredienser och fixade ihop något som jag tycker mycket om men sällan lagar, det vill säga tacopaj! Det plus en Somersby och de tre senaste avsnitten av Grey's anatomy bidrog till en mysig kväll. Då Melodifestivalen började knäppte jag på tv:n och lyssnade på kvällens bidrag. 
 
Idag sov vi ut söndagen till ära och sen tog vi cyklarna i solskenet till Antzos föräldrar för att äta där. Nu är jag hemma igen och ska påbörja en uppgift för att slippa sitta och skriva hela sportlovet. Planerna för sportlovet är att dra några pass bollgymnastik, se en SJK-match, umgås med familjen och njuta av att ha ledigt från skolan! 
 
 
Söndagsmys med två favoriter! ♥♥

HELLO SATURDAY

Har varit extra trött den här veckan så det var otroligt skönt att få sova extra länge inatt och vakna till en ledig lördag. Dessutom en solig sådan! Jag startade dagen med att träffa Lotta över en kopp kaffe. Det var riktigt trevligt och jag ser framemot nästa gång! ♥
 
 
Next up för idag är match i Tellus mellan JBK och VIFK så dit ska jag förflytta mig småningom! Resten av dagen ska jag läsa kurslitteratur, fixa ihop nån god maträtt och sist men inte minst träna fotboll. Önskar er en fin dag!