SAKER SOM GÖR MIG GLAD IDAG

- Vi har ovanligt mycket fina blommor hemma just nu. Dessa fina på bilden fick vi av Antzos farmor och farfar förra veckan, en bukett rosor fick jag av Antzo och så hade mamma med sig en bukett tulpaner i lördags. Man blir så glad av uppiggande färger i lägenheten!  
  
 
- Favoritkläder som både är bekväma och fina. Just nu är favoriterna mina nya jeans samt en randig skjorta som jag gillar att ha bara som den är eller under en fin grå kofta. 
 
 
- Att det äntligen blivit ljusare ute. Jag känner mig mycket piggare då och extra glad blir jag då solen orkar visa sig. Tummen upp åt det! 
 
 
- Hade en bra dag i skolan och slutade redan klockan 12. Nu har jag inget på schemat fram tills ikväll då jag och Isa ska gå över till Jessica och fira henne lite i förväg!
 
 
- Fyndade ett fint, simpelt anteckningsblock från House doctor när jag gick en sväng på stan efter skolan. Detta har jag tänkt fylla med planering, tankar och mål under nästa praktikperiod. Det blir min andra och sista praktik på barnträdgårdslärarlinjen. 
 
 
- Att jag igår äntligen fick vara med och spela första matchen på flera år! Vi tog dessutom hem vinsten med 6-0!