IDAG HAR JAG

 - Fikat med Antzo på Robert's coffee. Jag tog det säkra kortet och körde på en Robert's mocca. Det satt bra efter att ha suttit och läst artiklar i skolan. Jag fortsatte även läsningen på caféet en stund när Antzo hade åkt och konstaterade att det nog går bra att sitta själv på café också. Det tror jag att jag ska göra oftare! 
 
 
- Agerat konstnär på lektionerna i skolan. Det är verkligen inte min starka sida men jag tycker ändå att det är roligt att få pyssla på med olika uppgifter i bildkonst. Dock upplever jag ämnet som stressande ibland då man inte hinner få en uppgift klar före nästa ska påbörjas. 
 
- Lagat PT-Fias kycklinggryta till middag. Ingredienserna i dagens gryta bestod av: Fetaost, creme fraiche, kyckling, färska champinjoner, rödlök och paprika. Till detta åt vi Risellas ris- och quinoablandning men den föll mig inte helt i smaken. Grytan hör dock till en av vardagsfavoriterna! 
 
- Druckit favoritteet med smak av jordgubb och rabarber framför bröllopsavsnittet av "Million dollar listing". Så fint bröllop på en vacker ö i Grekland! 
 

MÅNDAGSPROGRAMMET

 
 
Idag har jag sysslat med diverse skolgrejs från morgon till kväll. När lektionerna var klara för dagen for jag till Nicoline för att skriva och planera gradu. Som ni ser på bilden hade vi toppen sällskap! När vi var klara körde jag hemåt för att fixa ihop kycklingsoppa innan jag satte igång med att skriva skoluppgifter. Ikväll har jag varit på en promenad och nu ska jag avsluta kvällen med en varm dusch och en kopp hallonte! 
1

LÖRDAGSFRULLE OCH FAMILJETID

Igår steg vi upp vid 9:30 och fixade ihop en extra god lördagsfrukost. När vi hade suttit och ätit ett bra tag packade vi ihop väskorna, satte oss i bilen och körde mot Vasa. Där väntade familjetime för min del. Pappa och jag spenderade dagen med att strosa runt på stan, äta svampsoppa på Kaffehuset August, besöka en bilaffär och äta årets andra fastlagsbulle tillsammans med Sandra och Nicke. 
 
 
När Sabina hade jobbat klart för dagen åt vi räkpasta som jag svängde ihop. Det blev bra uppladdning innan vi skulle spendera en timme på Cinema Bowling. Under den timmen blev det många high-fives eftersom pappa satte upp en regel som innebar att man skulle ge en high-five varje gång någon fick en strike eller spare. 
1