IDAG HAR JAG

 - Fikat med Antzo på Robert's coffee. Jag tog det säkra kortet och körde på en Robert's mocca. Det satt bra efter att ha suttit och läst artiklar i skolan. Jag fortsatte även läsningen på caféet en stund när Antzo hade åkt och konstaterade att det nog går bra att sitta själv på café också. Det tror jag att jag ska göra oftare! 
 
 
- Agerat konstnär på lektionerna i skolan. Det är verkligen inte min starka sida men jag tycker ändå att det är roligt att få pyssla på med olika uppgifter i bildkonst. Dock upplever jag ämnet som stressande ibland då man inte hinner få en uppgift klar före nästa ska påbörjas. 
 
- Lagat PT-Fias kycklinggryta till middag. Ingredienserna i dagens gryta bestod av: Fetaost, creme fraiche, kyckling, färska champinjoner, rödlök och paprika. Till detta åt vi Risellas ris- och quinoablandning men den föll mig inte helt i smaken. Grytan hör dock till en av vardagsfavoriterna! 
 
- Druckit favoritteet med smak av jordgubb och rabarber framför bröllopsavsnittet av "Million dollar listing". Så fint bröllop på en vacker ö i Grekland!