THROUGH MY CANON

 
Startade Vasavistelsen med att dricka kaffe hemma hos Rebecca och bara umgås. Jag fick lyxen att bli sminkad och sedan begav vi oss mot stan för att testa på nya sushirestaurangen K.achi. Jag hade ganska höga förväntningar eftersom sushi är en av mina favoriträtter. 
 
 
Jag blev tyvärr lite besviken på kundservicen. Först stod vi länge och väntade på att få ett bord fast det fanns flera lediga. När vi väl blev tilldelade ett bord fick vi aldrig någon meny så den fick vi själva hämta efter att ha väntat en bra stund. Summa summarum blev det mycket väntande för vår del. Men jag tyckte synd om personen som skulle hinna med allting. Han skulle visa kunder till bord, dela ut menyer, ta emot beställningar, stå i kassan och städa bort av bord. Det positiva med stället och det som är det huvudsakliga var iallafall att maten smakade bra! Kommer nog att ge stället en andra chans men första intrycket var inte det bästa. 
 
Alarmet ringde 09:00 på lördagsmorgonen och vi åt en god frukost tillsammans och sedan for vi till Strandgatan för att knäppa några bilder. Det blev sedan lunch på Raawka innan vi skildes åt och jag träffade upp pappa och Nicke och besökte några bilaffärer. 
 
 
Tack för en mysig start på helgen! Det gör vi om! ♥