EN FÄRGGRANN MIDDAG

Den här veckan har jag testat på en ny maträtt varje kväll. I måndags blev det en variant av fisksoppa, igår medelhavsinspirerad chili con carne och ikväll tog jag inspiration av Ingela och gjorde en egen variant av regnbågspannan. Brukar ofta laga batat och morot i ugn för att få lite variation till ris och quinoa men idag blandade jag även med zucchini, potatis, ugnskorv och blomkål. Det blev väldigt gott och jag ser framemot att äta det till lunch imorgon. 
 
 
Har känningar av en envis lårkaka så ikväll blev jag tvungen att stå över fotbollsträningen. Men för att inte helt slappa bort kvällen for vi istället på en lätt länk. Jag sprang och Antzo cyklade. På hemvägen svängde vi in efter mjölk för att kunna laga våfflor.  Våfflorna blev lika goda som kvällens middag, inget dåligt betyg med andra ord. 

GOLDEN DETAILS

   
Köpte en grön liten familjemedlem på Plantagen i torsdags samt en fin kruka i guldfärg. 
 
 
Igår kom jag tillbaka till Jakobstad lite före 13 och jag for nästan direkt till Tellus för att se på Antzos match. De vann med 8-0 så det blev en målrik match. På kvällen var vi till Tina och Petter på middag och vi blev bjudna på god lasagne samt pannacotta till efterrätt. Idag blev det sovmorgon deluxe och städning innan vi for till Harriet och Lars på söndagslunch. Resten av dagen ska jag tagga inför kvällens match samt städa ur garderoben och plocka ihop kläder och saker att sälja på loppis. Hoppas ni får en fin söndag! ♥

EN VASAVISIT

Stackars er som fortfarande på fredag måste läsa om min måndag, hehe. Bloggen är något som hamnat lite åt sidan på sistone för jag har inte riktigt haft bloggflow och varit extra trött. Misstänker att jag drabbats av magkatarr vilket inte är så skönt. Men trots det har jag haft en riktigt fin vecka! 
 
 
Min vecka har innehållit fotbollsträningar, kaffedejter, graduskrivning, några lektioner i skolan och igår anlände jag till Vasa för att vara här några dagar. Dagen spenderades med mamma och Sabina och vi strosade runt på stan några timmar samt åt en god lunch på Bank (Il Banco). Jag köpte en vårig t-skjorta i en rosa nyans samt ett enkelt smycke i guld. 
 
 
Idag hämtade jag upp Emelie lite efter 10 för att starta dagen vid Tritonia. En timme senare checkade vi ut med 16 böcker i händerna. Graduskrivning here I come! Sedan dess har vi suttit vid Raawka och ätit en god lunch och druckit kaffe. Skön fredag! ♥